Klassen: 2A-2B-2C

Welkom in het 2de leerjaar!

Ben je benieuwd wat wij allemaal beleven?
Kijk dan maar vlug even!

Veel kijkplezier!

2B - Einde schooljaar

op . Gepost in 2A-2B-2C

Vlak voor de corona-periode brachten we nog een bezoek aan de tandarts.
We hielden toen ook pyjamadag op school.
Toen we eindelijk terug naar school mochten, was het tijd om alle jarigen nog te vieren.
Gelukkig mochten we het einde van het schooljaar toch op een leuke manier afsluiten met een wandeling naar een speeltuin, waar we ook in onze klasbubbels nog een ganzenbord en een één-tegen-allen speelden.

2B - Februari

op . Gepost in 2A-2B-2C

In februari werkten we aan ons poppenspel. We maakten onze eigen poppen, schreven ons verhaal en maakten een decor.
We kregen ook een verpleegster in de klas die ons alles uitlegde over wat ze doet en wanneer je wel of niet naar Spoed gaat.
We gingen naar de bib voor een activiteit van de jeugdboekenweek en natuurlijk was het ook carnaval op school.
We hielden een open-deurtje. Eén van de activiteiten was ook een photobooth waar we zelf gekke foto's mochten trekken.