Klassen: 6A-6B

Welkom in het 6de leerjaar!

Ben je benieuwd wat wij allemaal beleven?
Kijk dan maar vlug even!

Bezoek ook de externe blog van 6A via http://zh6a.blogspot.be/?view=magazine

Veel kijkplezier!

LEVE PAPA !

op . Gepost in 6A-6B

We tamponeerden, brandden en maakten een receptenboekje met een gedicht voor onze papa's.

't Was grotendeels af toen de scholen sloten omwille van de pandemie.

dag van de directeur

op . Gepost in 6A-6B

Vandaag ging onze directeur op wereldreis. Hij bezocht Malawi, Spanje, Marokko,... en Thailand. De mama van Quinten leerde ons Thaise loempia's maken. We deden een work-out zoals in het Lumpinipark en aten onze zelfgemaakte loempia's op. Mmmm...m!

gedichtendag

op . Gepost in 6A-6B

De laatste donderdag van januari trokken de zesdeklassers in kleine groepjes samen met hun petekindjes van het derde door de school op zoek naar gedichten en de bijbehorende opdrachten. Soms waren die opdrachten grappig, leuk,... en lekker !

Weg met die verslaving !

op . Gepost in 6A-6B

Verslaafd aan ... gamen, alcohol, tabak, drugs, instagram, ...chocolade ! Iedereen probeerde een weekje te stoppen met zijn verslaving... We maakten prachtige creaties van luciferdoosjes en lege wijnflessen. Vind je ze nog terug ?

heerlijke kerstballetjes op de kerstbabbel...

op . Gepost in 6A-6B

Ook dit jaar werd er weer door elke klas gezongen. De zesdeklassers zongen 'kerstkriebels' en 'als ik in een kerstbal kijk'.

Daarna verkochten we de overige kookboeken, enkele kaarsen en heerlijke kerstballetjes !