Ouderraad

De ouderraad bestaat uit enthousiaste ouders van schoolgaande kinderen op onze school.
Ze organiseren doorheen het schooljaar verschillende activiteiten . Zo willen ze graag een extra financiële bijdrage leveren aan de school.
Daarnaast sponsoren ze ook activiteiten buiten de klas.

Meer informatie over de ouderraad kan u hieronder vinden.

Agenda 2020-2021

De ouderraad komt gedurende het hele schooljaar ongeveer maandelijks bij elkaar. De vergadering start telkens om 20u00 en vindt plaats in de refter van de lagere school. Afhankelijk van de Corona-maatregelen zal deze vergadering ook online gehouden worden.

Wil je graag een vergadering bijwonen?

Bij interesse graag op voorhand een seintje geven. Onderstaande data zijn onze vergadermomenten.

• 5 augustus '20
  • 29 september '20
  • 27 oktober '20
  • 24 novembver '20
  • 19 januari '21
  • 23 februari '21  Er wordt een nieuwe datum ingepland.
  • 23 maart '21
  • 4 mei '21
  • 24 juni '21 - Afsluiten van het school -en werkingsjaar

Hou zeker ook onze Facebook pagina in het oog. Een klik op 'Vind ik leuk' en je mist niets meer van onze activiteiten. Ga naar de Facebook pagina Ouderraad ZIlverenhoek.