Ouderraad

De ouderraad bestaat uit enthousiaste ouders van schoolgaande kinderen op onze school.
Ze organiseren doorheen het schooljaar verschillende activiteiten . Zo willen ze graag een extra financiële bijdrage leveren aan de school.
Daarnaast sponsoren ze ook activiteiten buiten de klas.

Meer informatie over de ouderraad kan u hieronder vinden.

Geplande activiteiten 2018-2019

De ouderraad biedt een glaasje aan op de infoavond van de lagere -en kleuterschool: LS op 4 september & KS op 6 september.

Ook dit jaar kan je weer rekenen op onze quiz (17 november) en wijnactie (december), kan je genieten van lekkere wafels (maart) en smullen op onze jaarlijks spaghetti-festijn (14 juni) voor GROOT en klein

Uiteraard kan de school ook rekenen op onze helpende handen tijdens het schoolfeest (4 mei).
Help je graag eens mee? Geef je contactgegevens door via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Like zeker ook onze Facebook-pagina, zo word je sneller op de hoogte gebracht van leuke weetjes en activiteiten.

Agenda 2018-2019

De ouderraad komt gedurende het hele schooljaar ongeveer maandelijks bij elkaar. De vergadering start telkens om 20u00 en vindt plaats in de refter van de lagere school.

Wil je graag een vergadering bijwonen?

Bij interesse graag op voorhand een seintje geven. Onderstaande data zijn onze vergadermomenten.

• 11 sept
  • 16 okt
  • 13 nov
  • 11 dec
  • 22 jan
  • 19 feb
  • 26 maa
  • 23 apr
  • 4 jun

Voorzitters Kim Stas & Danaë Verstraeten

Secretaris Thomas Van de Wygaert

Penningmeester Barbra Roggeman

Leden Sven Bocken, Jill Buytaert, Wim Cant, Katrien De Smet, Peter Embrechts, Line Goolaerts, Liesbet Jorissen, Wesley Kenis, Mimoza Kupina, Sophie Penen, Filip Van Aelst, Sophie Van De Wiel, Harm Van Velzen, Peggy Van Weutswinckel, Jurgen Vandenbroek, Ulla Vervliet.

Je kan de ouderraad contacteren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de brievenbus in het secretariaat van de lagere school.